HSV Forum


Page 1 of 2 12 Last >>
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    29

    VF LED boot lid tail light problem

    The brake light on the boot lid is barely lit up and flickering. How are these replaced? Have to replace the whole assembly???
    Last edited by IBLOWN; 16-03-2018 at 06:49 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    29
    It was a loose connection somewhere. With a bit of mucking around it randomly came back to life. However, i have a few individual LED’s out. Is there anyone that can replace individual LED’s?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    786
    Warranty?

    I know the VE's were either send them off to be repaired, or if under warranty, just replace the entire cluster.
    MY12.5 Clubsport Manual in Alto Grey, MY16 SV6 auto in Phantom, MY11 SV6 auto in Voodoo, 1964 EH Manual wagon in Cream.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by voodoo_sv6 View Post
    Warranty?

    I know the VE's were either send them off to be repaired, or if under warranty, just replace the entire cluster.
    Its stopped working again. Somethings loose inside but i cant get the friggin thing apart!

    Its a 2013. Warrantys done. But i did buy it off a car yard (Ford dealer) only a few weeks ago. Wonder if they’ll cover it?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    176
    3 month statutory warranty on used cars, well in QLD anyway.

  6. #6
    Digging up an old thread, just cant seem to find any more info regarding the LEDs going out on the boot tail lights?? See them so often on the streets and carsales..Anyone have info on fixing them or is it a matter of replacing through holden untill it happens again? Cheers

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Posts
    96
    There is a guy on ebay who repairs VE HSV tailights... He can probably repair them

    https://www.ebay.com.au/itm/VE-HSV-E...frcectupt=true

  8. #8
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Perth
    Posts
    31
    Have the same problem with mine. Already had both sides replaced once under warranty but being a 2013 build warranty isn’t an option this time. New assemblies from Holden are bloody expensive.

    Has anyone gone to HSV direct to see if they’ll come to the party? I got the impression from the parts sales guy that this is a common problem.

    Cheers

  9. #9
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Perth WA
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by Killawots View Post
    Have the same problem with mine. Already had both sides replaced once under warranty but being a 2013 build warranty isn’t an option this time. New assemblies from Holden are bloody expensive.

    Has anyone gone to HSV direct to see if they’ll come to the party? I got the impression from the parts sales guy that this is a common problem.

    Cheers
    My 2014 GTS had only 15,000 Klms and Complained to HSV several times last year, only being told that they will only replace (free of charge) up to 1yr after factory warranty. Even tho I've only got 15,000 on the clock, he refused to replace them.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    39
    I had mine replaced about a month ago well and truly out of warranty. I've got a 2013 which I've owned since new, took it it to the dealer I bought from and they replaced the both sides entire lighting assembly for labour costs, no parts charges. Cost me $320.







Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •