HSV Forum


Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    May 2016
    Location
    Brisbane
    Posts
    40

    Angry Tone settings keep resetting

    Advice needed please!

    My tone settings on my VF seem to keep resetting themselves and I do not know why! I go in and change it to what I want, a bit more bass and treble, less mid and fade slightly to the rear, and all seems good.

    I then plug in my phone and listen to ipod and it resets bass, mid and treble, but leaves the fade how I had it .

    Any suggestions? The owners manual seems mute on this issue.
    Got spool?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    VIC
    Posts
    2,274
    do u change the settings whilst u have the phone playing encase its different for each type of input, if u change it before and then plug in it might change to suit the input, just a guess tho

  3. #3
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Liverpool Sydney
    Posts
    480
    [QUOTE=KW1KAZ;166307
    a bit more bass and treble, less mid and fade slightly to the rear [/QUOTE]

    Sorry cant help with the problem, but thats exactly how I set my amp/equaliser

    LS2 V3 Vortech Supercharged
    607rwhp

  4. #4
    Join Date
    May 2016
    Location
    Brisbane
    Posts
    40
    It seems I just need to set everything individually, I thought the settings for tone would translate across whichever media it is that you are listening to. Turns out this is not the case and you need to set the tone for each media item, ie AM, FM, Ipod, Bluetooth etc. Seems strange.
    Got spool?







Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •