PDA

View Full Version : RCA plugs or not?



Stewiecasserole
26-02-2012, 01:43 PM
Would like to know if the Bose Premium system in the Whale (09 WM) has RCA plugs in the head unit or will I need to get a little "green"/"black" box to make RCA connections?

zclubby
26-02-2012, 02:35 PM
I googled this morning but come up with nothing.

Do you have the book for it? That would tell you if it had them

Stewiecasserole
26-02-2012, 03:42 PM
I googled this morning but come up with nothing.

Do you have the book for it? That would tell you if it had them
Took the bloody book out 'coz it was just taking up room in the glove box. Do you think I can find it now? Faaaaaaark!

macca33
26-02-2012, 05:17 PM
I reckon you'll need one of those fandangled line-converter jiggers Stewy.

Stewiecasserole
26-02-2012, 05:23 PM
Thanks Macca....Zman was thinking the same. I'll probably just get one for the install and if we don't need it the go get a refund. Bloody thing is $139 though. The cost of this just keeps nudging up bit by bit but I'm sure it will be worth it. Decided to add an iphone integration kit while the head unit is out....another $169. Pretty damn sure the rear door speakers will be sucked into a black hole when we give the amp some curry so I reckon I'll be doing those in the not to distant future......not to mention the other 6 speakers I plan to leave stock atm.