PDA

View Full Version : Wiring my amp



brentons_house
21-11-2005, 11:11 AM
I have no idea how to wire my amp to power, I was going to do it directly then realized that it would be running constantly then so would anyone be able to tell me where to wire it to.

RagE
26-11-2005, 02:45 PM
just run the positive cable (red wit fuse) to ur battery. there shuld be a blue small wire that will run from ur headunit to the amp, that wire turns the amp on an off so if ur headunit is off so is ur amp.

brentons_house
27-11-2005, 10:37 PM
thanks I worked out how to do it. it works great except for somereason the amp with a 10amp fuse and it should be running on a 20amp which is wierd because the 10amp blew so I got some new ones.